Bülent İnal ~ Karayılan Dizisi

19 Kasım 2007 Pazartesi

Bülent İnal

Kurşun Yarası'nın yakışıklı kaymakamı Bülent İnal, bir zamanlar İzmir'in en popüler futbolcusuymuş. Aynı dizide Mehmet Efe'yi canlandıran Emrah Elçiboğa da yeşil sahalardan setlere transfer olan oyunculardan.

Kurşun Yarası dizisinde Kaymakam Cemal'i canlandıran Bülent İnal, bir zamanlar futbolcuymuş. İzmir'in amatör kulüplerinde futbol oynarken kararını değiştirip konservatuvara kayıt yaptıran İnal, bugün geleceği parlak bir oyuncu... Aynı dizide Mehmet Efe rolündeki Emrah Elçiboğa da İnal'la aynı kaderi paylaşıyor.

OYUNCULUK AŞKI FUTBOLU YENDİ
Kurşun Yarası dizisinde, idealist Osmanlı kaymakamı rolünde büyük beğeni toplayan Bülent İnal, bir zamanlar İzmir'in amatör kulüpleri arasında transfer değeri en yüksek oyunculardan biriymiş. Bir gün Kordon'da yürürken, gördüğü tiyatro ilanı, onu sanat dünyasının içine çekmiş. Oyunculuğu çok seven İnal, bu işin eğitimini almaya karar vermiş ve Ege Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı kazanmış. Bir kaç dizide oynadığı küçük rollerin ardından Tomris Giritlioğlu tarafından keşfedilen İnal, şimdi başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok: